Studio

Opgericht in 2015 door Antonie Bax. Als kind was hij altijd al aan het tekenen en bouwen. In de basisschooljaren, tijdens de verbouwing van hun ouderlijk huis, liep hij tot vervelens toe achter de timmermannen en metselaars aan. Hij hield elke vordering nauwgezet in de gaten en wist de nieuwbouw precies uit te tekenen tot aan de lichtpunten toe.

Antonie doorliep het hbo en later de technische universiteit in Eindhoven. Sinds zijn opleiding werkte hij op freelance basis voor een architectenbureau, en vanuit die positie is zijn bedrijf ontwikkelt tot een zelfstandige architectuurstudio.

Architectuur & ontwerp

Wij ontwerpen hoogwaardige gebouwen. Onze houding is kritisch, we durven te verrassen, zijn origineel en hebben functionaliteit hoog staan. Elk ontwerp is gemaakt met een duidelijke visie, aandacht voor materiaal en kleur en een scherp oog voor detail.

Projectbegeleiding

Het is belangrijk dat de architect gedegen werk aflevert, daarin wordt namelijk de verwachtte kwaliteit vastgelegd. Maar projecten ontstaan vervolgens niet vanzelf. Om tot een solide resultaat te komen moet een project begeleidt worden. Voldoet de kwaliteit? Verloopt het werk volgens planning? We nemen de leiding en ontzorgen de opdrachtgever van A tot Z.

Ruimtelijke plannen

Voldoet uw plan niet aan het bestemmingsplan/ Omgevingsplan? Tijd om een ruimtelijk initiatief op te zetten. We geven advies over de haalbaarheid en lichten toe waar kansen liggen. Wij werken van begin af aan visueel, want een beeld zegt meer dan woorden.

Mensen

 

Bax architectuurstudio is een compacte studio waar Antonie Bax en Thijs den Hartog gezamenlijk werken aan plannen. Daarnaast heeft de studio een netwerk van vaste partijen voor onderdelen zoals constructie, bouwfysica, installaties en landschapsontwerp. Hiermee staan we ons mannetje in zowel kleine als grote werken.

Antonie Bax

Antonie Bax

Architect

landscape2

Thijs den Hartog

Bouwkundige